Friday, February 20, 2009

Inhouse Training Make-up

Dalam kesibukan menjalankan tugas, dan lagi kami jalankan 'inhouse training' hari ni. Ekeke... apa salahnya kot. Cikgu pun kena jaga penampilan atau personaliti or what ever lah... Training free, tak jadi hal bagi kami, boleh gak la release tension serba sikit.
Ni ha sesi tunjuk cara oleh Pn Chah kita... Modelnya lak ustazah tu. Yang dua kat tengah tu saja lah diberi latihan make up. Lagi pulak minggu depan nak mula jadi student balik. Tahniahlah untuk ustazah berdua nih menyahut seruan kerajaan. Selamat belajar. Kak Long Atie kita pun tunjuk minat gak.
Angkat mata... angkat sikit... nak bagi lentik bulu mata tu.
Wajah cikgu make up dari jarak dekat. Hu huu...
Testing... testing... blink... blink...
Dah siap touch-up... dah cantik lagi cantik...

Ha, ketua darjah dah tegur tu... bukan marah tapi tanya, bila masa pulak giliran gue...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Mesyuarat Persediaan 2016! Semoga sentiasa bermotivasi untuk kecemerlangan SKKD 2016